Roboţii umanoizi Alpha 1S, aduşi în premieră în România şi Europa

Postat la 11 mai 2016 567 afişări

Roboţii umanoizi Alpha 1S, aduşi în premieră în România şi Europa

QuickMobile a adus pe piaţa locală roboţii inteligenţi produşi de colosul UBTech Robotics. Quickmobile este primul retailer din domeniu care include în ofertă acest gadget interactiv.

Alpha 1S este primul robot umanoid creat special pentru familii. Acesta se remarcă prin numeroasele aplicaţii în diferite domenii, respectiv divertisment, educaţie şi media. Robotul vorbeşte, are funcţie de ceas deşteptător, cântă şi chiar le spune copiilor poveşti, gesticulând în timpul relatărilor.

Cu o libertate de mişcare de 16 grade, Alpha 1S are o flexibilitate extrem de ridicată, care poate fi observată când face acrobaţii, dansează, practică arte marţiale sau joacă fotbal împreună cu alţi roboţi.

”QuickMobile a reprezentat întotdeauna avangarda inovaţiei în peisajul high-tech din România şi a inclus mereu în ofertă cele mai noi gadget-uri. Multe dintre ele au fost disponibile la precomandă în magazinele noastre imediat după lansarea de către producători. Pentru că vrem să păstrăm acest trend, acum marcăm o premieră în Europa, prin introducerea roboţilor inteligenţi Alpha 1S pe piaţa locală. Suntem siguri că aceştia vor avea un real succes în România, pentru că sunt interactivi şi au funcţii de entertainment ideale pentru toţi membrii familiei, indiferent de vârstă”, a declarat Tudor Ţiboc, General Manager QuickMobile.

Produsul vine cu un software special conceput pentru mişcările sale, care pot fi uşor de controlat şi programat prin intermediul aplicaţiei Alpha 1. Totodată, de pe site-ul producătorului se pot descărca programe cu ajutorul cărora acesta poate face demonstraţii de yoga, exerciţii fizice şi dansuri. În plus, există opţiunea de a crea şi personaliza fiecare mişcare a lui, cu ajutorul funcţiei de înregistrare.

Robotul are structură din aliaj de aluminiu, iar carcasa este din polimer termoplastic. Înălţimea lui este de 39,8 cm, lăţimea de 19,6 cm, iar greutatea de 1,65 kg, putând fi utilizat cu uşurinţă chiar şi de copii.

Alpha 1S se conectează prin Bluetooth 4.0, la dispozitivele Android sau iOS, având şi un speaker mono de 3W. Spaţiul de stocare extern al produsului este de 128 MB, în varianta standard, dar suportă până la 32 GB. Robotul funcţionează cu baterii 7.4v 2200 mAh şi este conceput să consume cât mai puţină energie. Astfel, după încărcarea completă, timpul de joacă ajunge la o oră.

Robotul inteligent umanoid Alpha 1S este disponibil în oferta QuickMobile la preţul de 2.499 lei cu TVA inclus.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/robotii-umanoizi-alpha-1s-adusi-in-premiera-in-romania-si-europa-15306824
15306824
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.