Cele mai puternice femei din business: Cristina Filip, Pelifilip

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 27 mai 2016 917 afişări

Cele mai puternice femei din business: Cristina Filip, Pelifilip

Cristina Filip este din această primăvară noul managing partner al casei de avocatură PeliFilip, după ce Francisc Peli şi-a încheiat mandatul la conducerea firmei.

Această schimbare este rezultatul alegerilor la nivelul parteneriatului ce au loc, la fiecare trei ani, cu privire la coordonarea departamentelor, practicilor şi a firmei.

În ultimul an de studii în cadrul Facultăţii de Drept (absolvită în 1998), a fost primită ca stagiar în cadrul uneia dintre cele mai mari case de avocatură, unde a descoperit profesia de avocat consultant. Primul proiect semnificativ la care a lucrat a fost legat de un plan promovat de Banca Mondială, dar realizat în exclusivitate de avocaţi români: revizuirea legii privatizării şi a normelor metodologice la aceasta, în 1999.

„Pentru mine a fost un început în forţă al stagiaturii, în totalitate solicitant“, povestea anterior pentru Business Magazin Cristina Filip. În urmă cu opt ani, a fondat împreună cu alţi parteneri firma pe care o conduce acum.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-business-cristina-filip-pelifilip-15276737
15276737
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.