Vezi aici cele mai mediatizate branduri romanesti (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 21 septembrie 2010 67 afişări

Numarul de aparitii in presa este extrem de important pentru notorietatea unui brand. Pentru asta, companiile platesc in fiecare an sute de mii sau chiar milioane de euro.

Diferentele dintre clasamentul celor mai puternice branduri romanesti, realizat recent de Unlock si revista Biz, si topul celor mai mediatizate branduri romanesti arata ca uneori, nu doar numarul de aparitii in presa, ci si vechimea sau renumele unui brand reprezinta criterii la fel de importante pentru a atrage clientii.

Potrivit unei cercetari recente realizate de MediaIQ, clasamentul celor mai mediatizate branduri romanesti include nume cunoscute din domeniul financiar-bancar, auto, energie, media si industria bunurilor de larg consum. Monitorizarea MediaIQ a fost realizata in perioada 15 martie - 9 septembrie 2010 si a inclus 780 de surse media (bloguri, agentii de presa, site-uri generaliste, dar si specializate, variantele online ale celor mai importante publicatii nationale si locale, dar si ale principalelor posturi de televiziune). Zonele de interes pe baza carora MediaIQ a facut monitorizarea includ domenii precum administratie, politica, imobiliare, finante, auto sau media.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
branduri,
presa,
mediatizare,
Dacia,
ProTV,
BCR,
Petrom,
MediaIQ
/special/vezi-aici-cele-mai-mediatizate-branduri-romanesti-galerie-foto-7347295
7347295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.