Revista presei economice: insolventa

Postat la 20 august 2009 30 afişări

Insolventa marilor retaileri, care tine bancile cu banii blocati cateva luni este subiectul zilei in principalele ziare economice din tara.

Ziarul Financiar precizeaza ca bancile au cele mai mari expuneri in cazul intrarii in insolventa a unor retaileri mari si sunt acum cu banii blocati pentru cateva luni.

Gandul scrie ca chiar daca Romania isi va reveni din recesiune, somajul se va indrepta spre 10% iar eventualele cresteri salariale ar putea fi anulate de inflatie.

Evenimentul zilei precizeaza ca Intesa Sanpaolo a fost singura banca din piata care, la inceputul acestui an, avea o bonificatie la depozitele in lei de 17%. De atunci, aceasta a scazut pana la valoarea actuala de 10,5%.

Romania Libera scrie ca fiscalizarea productiei agricole, propusa ca una dintre masurile anticriza de catre actuala coalitie aflata la guvernare, ii pune pe jar pe producatorii agricoli, acestia sustinand ca guvernantii ar trebui sa asigure subventii, scutiri de taxe si facilitati legislative pentru relansarea agriculturii romanesti, si nu sa adauge, deocamdata, noi impozite la cele deja existente.

Urmărește Business Magazin

/special/revista-presei-economice-insolventa-4781111
4781111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.