Noua idei de afaceri ridicole care i-au facut pe fondatori ridicol de bogati (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 24 martie 2011 468 afişări

Lipsa unei idei de afaceri de milioane este de cele mai multe ori motivul pentru care antreprenorii nu pornesc la drum. Altii fac insa bani si din piatra seaca.

Cei mai multi oameni au cel putin o idee de afaceri pe parcursul vietii, dar cei care renunta la locul de munca pentru a deveni antreprenori sunt destul de putini, de obicei de teama de a nu esua.

Nu este insa nevoie in mod neaparat de o idee absolut extraordinara pentru a porni un business de milioane. Exemple precum icanhascheezburger.com au dovedit tocmai contrariul, mai ales cand succesul site-ului a fost confirmat de o tranzactie de doua milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
idei ridicole,
bani,
avere
/special/noua-idei-de-afaceri-ridicole-care-i-au-facut-pe-fondatori-ridicol-de-bogati-galerie-foto-8090682
8090682
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.