Invenţiile de care lumea a uitat (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 02 septembrie 2011 357 afişări

Perioada interbelică a fost una a deplinei nesiguranţe privind viitorul omenirii, dar şi un moment în care creativitatea, invenţiile şi noile idei au început să iasă la lumină.

Semaforul, detectorul de miniciuni, guma de mestecat şi penicilina sunt doar câteva dintre lucrurile inventate la începutul secolului al XX-lea. Primul televizor similar celui pe care îl cunoaştem astăzi, cel cu imagini în mişcare, a fost inventat în 1929. Anii '30 au adus omenirii elicopterul, pliculeţele de ceai, primul fotocopiator şi primul stilou. Dincolo de invenţiile care au schimbat lumea, au existat şi unele extrem de amuzante de care lumea a uitat, scrie boredpanda.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stiinta,
inventii,
trecut,
idei,
tehnologie
/special/inventiile-de-care-lumea-a-uitat-galerie-foto-8687029
8687029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.