Cum au crescut convorbirile pe mobil

Postat la 07 septembrie 2009 10 afişări

Pe parcursul anului 2008, romanii au vorbit peste 30 de miliarde de minute prin intermediul telefonului mobil, rata anuala de crestere a volumului de trafic de voce originat de catre utilizatorii finali prin intermediul retelelor de telefonie mobila fiind de 44,3%.

Cele mai multe minute au fost vorbite in cadrul aceleiasi retele de telefonie mobila, segment care este in continuare cu mult peste valorile inregistrate de celelalte trei categorii de trafic, in timp ce minutele catre alte retele publice mobile terestre au depasit nivelul de patru miliarde de minute in 2008.

"Cea mai mare rata de crestere anuala se remarca in cazul traficului realizat intre utilizatorii acelorasi retele mobile de telefonie, care a crescut cu peste 47%, datorita ofertelor numeroase cu minute gratuite "in retea" propuse de furnizori", au spus oficialii ANCOM. "In timp ce cea mai scazuta crestere se inregistreaza in cazul traficului catre retelele internationale, care a inregistrat o evolutie de 21% fata de anul 2007", au adaugat acestia.

Cititi mai multe despre graficul zilei aici.

Urmărește Business Magazin

/special/cum-au-crescut-convorbirile-pe-mobil-4847168
4847168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.