(P) Modele de sneakerşi emblematice - ce produse sunt esenţiale pentru producătorii de încălţăminte?

Postat la 09 august 2023 19 afişări

(P) Modele de sneakerşi emblematice - ce produse sunt esenţiale pentru producătorii de încălţăminte?

Vans Era, adidas Ozweego, Stan Smith sau Gazelle… aceste modele şi mărci de sneakerşi sunt cele mai cunoscute, dar şi cele mai emblematice. Numele lor evocat este de ajuns pentru multă lume pentru a trezi cele mai frumoase amintiri din copilărie sau adolescenţă. Multă lume a purtat aceşti sneakerşi la intrarea în gimnaziu, liceu sau facultate, chiar la primul interviu de angajare sau la prima întâlnire. Şi de ceva vreme fac parte din viaţa noastră de zi cu zi. Care sunt acele modele de sneakerşi emblematice - ce produse sunt esenţiale pentru producătorii de încălţăminte?

Vans Era- sneakers emblematici pentru skateri

O generaţie întreagă de skateri au făcut din modelele de https://answear.ro/h/vans-era un model emblematic, de referinţă. Creaţi de către designerii Tony Alva şi Stacy Peralta şi denumiţi la început #95, apoi renumiţi Era, aceşti sneakersi se caracterizează prin culorile lor multiple. Dar, la ora actuală, au o mulţime de modele şi forme şi se pot purta atât cu blugi simplu albaştri, cât şi cu o pereche de pantalonii scurţi. Dar, nu mai trebuie să fii un skater pentru a purta aceste modele de sneakersi emblematice, unele din cele mai frumoase şi mai bune ce există pe piaţă.

Adidas Ozweego- inspiraţi de anii 1990

Pantofii de sport adidas Ozweego pe Answear.ro sunt concepuţi cu tehnologia adiPRENE uşoară şi confortabilă, creând un stil unic pentru zilele noastre şi garantând o amortizare excelentă. Modelul Ozweego prezintă linii îndrăzneţe în talpă şi tuburi translucide pentru a rămâne fidel spiritului său de nostalgie şi inovaţie. Talpa exterioară amortizată oferă un confort suprem. Colecţia adidas Ozweego pentru bărbaţi şi femei va fi pe placul tuturor celor care caută texturi originale şi un aspect unic. Există o pereche de pantofi adidas Ozweego pentru fiecare, asta e sigur.

Inspirat de ADN-ul anilor '90, modelul Ozweego prezintă o nouă interpretare a arhivei adidas. Silueta sa reinventează elemente ale modelului original din 1998 pentru dependenţii de sneakers din ziua de azi. Colecţia de pantofi adidas Ozweego întruchipează spiritul anilor '90. Alege o pereche de pantofi adidas Ozweego în negru, bej sau alb pentru ţinutele de zi cu zi sau optează pentru o culoare mai îndrăzneaţă pentru ţinutele hotărât futuriste.

Ce alte modele de sneakerşi emblematici poţi alege?

Modelele de adidas Superstar sau Stan Smith sunt şi ele modele de referinţă în lumea sneakersilor. Stan Smith părăseşte terenul de tenis în anii 1980. Se poate vedea la început mai ales în picioarele breakdance rilor, cei care lansează moda sneakersilor purtaţi şi în afara sesiunilor de sport. Foarte populari, sunt un best-seller pentru marca celebră de origine germană.

Adidas Superstar este un alt model emblematic de la marca Adidas. Concepuţi special pentru baschet în anii 1969, sunt inspiraţi de modelul Pro Model de la Adidas. Modelele din ziua de azi au o mulţime de culori şi materiale diferite, dar prima sa versiune, OG este cu adevărat indemodabilă, dar şi indetronabilă.

Sneakerşii sunt la ora actuală cei mai trendy şi cei mai cool. Îi purtăm peste tot, cu orice. Sunt atemporali şi au variaţii multiple. Dar, tot modelele clasice, emblematice sunt cele mai frumoase şi sunt o inspiraţie şi pentru modelele noi ce vor apărea pe piaţă, fără doar şi poate. Forţa lor – versatilitatea lor. Se potrivesc deci atât unui stil mai clasic, cât şi unuia mai cool sau mai original.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
modele,
incaltaminte,
producatori,
produse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.