(P) Cele mai populare hote pentru bucătărie

Postat la 17 decembrie 2021 38 afişări

(P) Cele mai populare hote pentru bucătărie

Bucătăria este, în zilele noastre, încăperea cu cele mai multe gadgeturi pe metru pătrat şi electrocasnicele pe care le folosim capătă, pe zi ce trece, funcţii din ce în ce mai diverse şi mai inteligente, menite să-ţi uşureze viaţa şi să-ţi sporească gradul de confort. În ce priveşte hotele, de la clasica „pălărie” metalică ce avea rolul de a prelua aburii şi mirosul, s-a ajuns în prezent la produse performante ce încorporează cele mai noi tehnologii ce oferă soluţii pentru toate situaţiile, ceamai interesantă fiind hota decorativă, care aprope că nu mai seamănă cu o hotă.

Dacă vrei să ştii care sunt modelele preferate de către clienţi, ai câteva informaţii care te pot ajuta să te orientezi spre hota potrivită pentru bucătăria ta. Hotele pot fi împărţite, ca tip de încastrare, în două categorii: standard şi incorporabile. În funcţie de modul în care îţi amenajezi bucătăria, poţi opta pentru una din cele două variante. Cele incorporabile sunt preferate de clienţi, deoarece mulţi aleg să monteze mobilier în fiecare spaţiu disponibil, în aşa fel încât să beneficieze de cât mai mult loc pentru depozitare, acesta fiind un aspect esenţial într-o bucătărie.

Hotă tradiţională Heinner CH-400, o hotă tradiţională, de tip rezidenţial, cu design convenţional care este preferată datorită preţului accesibil. Capacitatea de absorbţie este de 326,4 m³/h, are 2 motoare şi 3 trepte de putere şi este prevăzută cu 2 filtre din aluminiu, eficiente şi uşor de întreţinut. Nivelul de zgomot este de 71dB şi face parte din clasa energetică C.

Hota telescopică incorporabilă Beko CTB 6407 X, un alt model popular de hota telescopica printre clienţi datorită raportului calitate/preţ, are un debit maxim de absorbţie a aerului de 280m³/h, cu o putere de 133W dezvoltată pe 3 trepte. Filtru lavabil este din aluminiu, iar hota este realizată din inox şi metoda de ventilare se face prin evacuare. Emite maxim 53dB ca zgomot, dar clasa energetică în care se încadrează este E.

Hotă telescopică incorporabilă Electrolux EFP60460OX, cu o putere maximă de absorţie a aerului de 603m³/h şi 3 trepte de putere, este puternică şi eficientă, deoarece face parte din clasa energetică A. Ai acces facil la funcţiile hotei cu ajutorul comenzilor electronice intuitive şi poţi regla uşor lumina sau viteza ventilatorului. Filtrul puternic de cărbune menţine în bucătărie un aer proaspăt la umiditatea adecvată şi poţi să îl împrospătezi la cuptor, pentru a funcţiona iar la capacitate deplină. Are funcţie de evacuare şi de recirculare a aerului, nivelul de zgomot este de 67dB şi este realizată din inox.

Hota telescopică incorporabilă Bosch DFS067A51 este o altă hotă telescopică de tip rezidenţial care este apreciată de clienţi. Puternică, cu debit maxim de absorţie a aerului de 728 m³/h şi 4 trepte de putere, beneficiază şi de funcţia Turbo, pentru eventualele nevoi. Filtru lavabil este din metal şi trebuie curăţat lunar, manual sau în maşina de spălat vase. Are funcţie de oprire automată, iluminare cu led şi nivelul de zgomot este de doar 53dB.

Hota decorativă Pyramis ATD90650B Turbo Black Glass poate fi o alegere pentru tine, dacă amenajezi bucătăria într-un stil modern. Este tot de tip standard şi utilizare rezidenţială, dar are panou de comandă de tip touch screen şi un singur filtru lavabil, din aluminiu. Are putere de 190W, 3 trepte de putere şi se înscrie în clasa B de eficienţă energetică. Puterea maximă de absorbţie este de 596 m³/h şi nivelul de zgomot este de 57dB. Realizată din sticlă termorezistentă, aceasta hota decorativă este elegantă şi va oferi bucătăriei un aer de lux.

Hotă insulă Airforce New Moon White, poate fi considerată şi hotă decorativă, deoarece ca aspect seamănă cu o lustră. Funcţionează pe baza recirculării aerului, deci nu mai ai nevoie de gaură în peretele exterior. Are filtru lavabil, panou de comandă de tip wireless, cu un debit maxim de aer absorbit de 650m³/h, 4 trepte de putere şi eficienţă energetică de clasă A. Nivelul de zgomot este foarte redus, de 50dB şi dimensiunile sunt reduse (33,5/45/45cm).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hota,
bucatarie,
eficienta,
informatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.