(P) Avantajele naşterii într-o maternitate modernă

Postat la 21 septembrie 2022 23 afişări

(P) Avantajele naşterii într-o maternitate modernă

Venirea pe lume a copilului este unul dintre cele mai frumoase şi mai importante momente din viaţa oricărei femei şi a oricărui cuplu, cu o încărcătură emoţională extrem de mare. Pentru ca experienţa naşterii să fie una plăcută, alegerea unei maternităţi cu servicii complete, în care viitoarea mamă şi nou-născutul să fie îngrijiţi de o echipă medicală cu experienţă şi să aibă acces în orice moment la compartiment de primiri urgenţe, analize de laborator şi examene imagistice disponibile 24 de ore din 24, precum şi la servicii de neonatologie şi terapie intensivă neonatală, este esenţială. Acest aspect conferă viitorilor părinţi un sentiment sporit de siguranţă şi confort.

Maternitatea SANADOR din cadrul Spitalului Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din România, asigură viitoarelor mame servicii integrate de maternitate, cu dotări şi echipamente medicale performante. Maternitatea beneficiază de o echipă medicală experimentată şi cu o pregătire la standarde internaţionale, care oferă cele mai bune îngrijiri nu doar în timpul travaliului şi al naşterii, ci şi pe tot parcursul sarcinii şi în perioada lăuziei. Pe lângă naşterea condusă de medici obstetricieni bine pregătiţi, viitoarele mame beneficiază în cadrul Maternităţii SANADOR şi de consulturi prenatale, de servicii de preanestezie, de consiliere în alăptare şi de consiliere psihologică.

Pentru un confort sporit, maternitatea pune la dispoziţia femeilor care aleg să nască la SANADOR un spaţiu modern, special construit pentru mame şi bebeluşii lor, cu rezerve single sau duble şi cu rooming-in pentru nou-născuţi.

Pentru siguranţa proaspetei mămici şi a nou-născutului, dar şi pentru a putea gestiona optim orice potenţială problemă de sănătate, Maternitatea SANADOR dispune de un bloc de naşteri cu trei săli de naştere moderne, aseptice, de o Secţie de Neonatologie modernă şi de un Departament de Terapie Intensivă Neonatală ultraperformant.

În cadrul Secţiei de Neonatologie a Maternităţii SANADOR, nou-născuţii sunt monitorizaţi şi supravegheaţi constant din punctul de vedere al funcţiilor vitale şi beneficiază de consulturi interdisciplinare de pediatrie, de investigaţii imagistice specifice, iar acolo unde este necesar, de consult de recuperare medicală şi tratament kinetoterapeutic. Mai mult, bebeluşii născuţi la SANADOR beneficiază de screening auditiv şi metabolic.

Departamentul de Terapie Intensivă Neonatală este dotat cu echipamente ultraperformante (incubatoare moderne, ventilatoare de ultimă generaţie, mese de resuscitare, aparate de monitorizare şi de administrare a oxigenului, lămpi de fototerapie, etc), care îi ajută pe nou-născuţii prematuri şi pe cei cu probleme să se adapteze la viaţa extrauterină şi să se dezvolte armonios.

În cazul în care naşterea survine înainte de data probabilă a venirii bebeluşului pe lume, Spitalul Clinic SANADOR are în componenţă Compartimentul de Primiri Urgenţe, cu 21 de linii de gardă şi flotă proprie de ambulanţe, cu acces permanent la analize medicale şi investigaţii imagistice, pregătit pentru orice situaţie.

Pentru ca experienţa naşterii să fie una plăcută, de neuitat, dar şi pentru confortul şi siguranţa bebeluşului tău, alege Maternitatea SANADOR!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maternitate,
nastere,
avantaje,
servicii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.