Yabba Dabba Doo! Se va lansa o noua serie The Flintstones

Autor: Roxana Cristea Postat la 17 mai 2011 408 afişări

Creatorul serialului Family Guy, Seth MacFarlane, a spus ca Familia Flintstones va ajunge iar pe micul ecran. El a spus ca va aduce in secolul al 21-lea seria de desene animate din anii ’60, care are in centru viata lui Fred Flintstone, a Wilmei si a vecinilor lor Barney si Betty Rubble, scrie Daily Mail, in editia online.

"Primul personaj din desene animate pe care l-am desenat cand aveam doi ani a fost Fred Flintstone", a declarat MacFarlane, precizand ca America este pregatita pentru un serial de desene animate care are in rol principal un personaj gras, prost ce are o sotie mult prea buna pentru el.

Presedintele televiziunii Fox Entertainment, Kevin Reilly a spus ca spera sa aduca personajele preistorice in "fata noii generatii". Oficialii Fox au declarat ca serialul va incepe in toamna acestui an.

Popularele desene animate au aparut pentru prima data la o televiziune din Statele Unite in anii '60 si au fost punct de inspiratie pentru mai multe jocuri video si filme de la Hollywood.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
the flinstones,
serie,
lansare
/media-marketing/yabba-dabba-doo-se-va-lansa-o-noua-serie-the-flintstones-8270826
8270826
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.