Time Warner isi mareste detinerea la CME, proprietarul Pro TV

Postat la 03 martie 2011 35 afişări

Time Warner, cel mai mare grup de media din lume, a cumparat de la fondul ceh PPF Investments un pachet reprezentand 5,5% din actiunile Central European Media Enterprises (CME), cu 60 de milioane de dolari, participatia grupului american urcand astfel la 34,4%.

Actiunile CME, proprietarul Pro TV, au crescut cu 6,75% pana la ora 10:47 GMT, dupa ce au atins anterior, la scurt timp dupa deschiderea sedintei de tranzactionare pe bursa de la Praga, maximul ultimelor cinci saptamani, cu 7,4% peste cotatia de miercuri.

"Cresterea participatiei Time Warner este cu siguranta o stire pozitiva, indicand credibilitatea ridicata a Time Warner in dezvoltarea viitoare a CME", potrivit unei note a bancii cehe Ceska Sporitelna, detinuta de grupul austriac Erste.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/time-warner-isi-mareste-detinerea-la-cme-proprietarul-pro-tv-8028542
8028542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.