Radiografie

Postat la 12 septembrie 2006 1 afişăre

La ora actuala, Romaniafilm administreaza 306 cinematografe aflate in proprietatea Ministerului Culturii. Iata care este situatia acestora:

  • INCHISE: 109 cinematografe*
  • ALTCEVA: 99 cinematografe au destinatia schimbata (restaurante, baruri, depozite, sedii de firma etc.). De notat ca acestea nu sunt supuse privatizarii, contractele de inchiriere fiind inca in derulare. Ce se va intampla cand va expira contractul de inchiriere? Se prelungeste, spun surse oficiale din Ministerul Culturii.
  • FILM: 60 de cinematografe sunt inchiriate cu obligatia de a difuza film.
  • ALE REGIEI*: 38 de cinematografe se afla in exploatarea efectiva a regiei.
  • RETROCEDABILE: Romaniafilm spune ca din cele 306 de cinematografe, 115 sunt retrocedabile, iar jumatate deja au fost retrocedate.
  • VALOARE: Romaniafilm spune ca valoarea contabila a patrimoniului pe care il administreaza este dupa cum urmeaza: cladirile - cca. 286 de milioane de RON (aprox. 81 mil. euro); terenurile - 183 de milioane de RON (51,8 mil. euro). Rezulta un total de peste 132 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Radiografie
/media-marketing/radiografie-1006891
1006891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.