PRO TV, profit de peste 81 mil. $ la noua luni

Postat la 04 noiembrie 2008 10 afişări

Compania PRO TV, care opereaza posturile de televiziune PRO TV, Acasa, PRO TV International, PRO Cinema, Sport.ro si MTV Romania, a realizat afaceri de 197,1 milioane de dolari in primele noua luni ale anului, in crestere cu 45% fata de perioada similara a anului trecut. Rezultatele financiare ale companiei au fost publicate de grupul american Central European Media Enterprises (CME), care controleaza 95% din actiunile PRO TV, restul de 5% fiind detinute de Adrian Sarbu, proprietarul grupului MediaPro, care detine si compania care editeaza BUSINESS Magazin.

Cresterea cifrei de afaceri a fost dublata de o crestere de 43% fata de aceeasi perioada a anului trecut a profitului operational (EBITDA), pana la 81,78 milioane de dolari. Astfel, marja de profit cu care opereaza PRO TV este de circa 41%, una dintre cele mai ridicate de pe piata romaneasca.

 

In trimestrul trei, compania de televiziune a raportat un profit operational de 20,11 milioane de dolari, fata de 19,48 milioane de dolari in aceeasi perioada din 2007, cresterea fiind de aproximativ 3%. Afacerile s-au ridicat la 59,28 milioane de dolari in trimestrul trei, fiind cu 33% peste valoarea din trimestrul trei al anului trecut.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
publicitate,
televiziune,
marketing,
profit
/media-marketing/pro-tv-profit-de-peste-81-mil-s-la-noua-luni-3431001
3431001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.