Primii finalisti la "Romanii au talent”: Narcis Iustin Ianau, acrobatii de la trupa Ballance si sotii Luca (VIDEO)

Postat la 02 aprilie 2011 271 afişări

Prima semifinala romaneasca a show-ului care a revolutionat industria televiziunii i-a desemnat, vineri seara, pe cei trei finalisti care se vor bate pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Narcis Iustin Ianau din semifinale n-a mai semanat cu pustiul timid de la preselectii. A venit imbracat intr-un costum alb cu argintiu, conceput parca pentru o calatorie in spatiu. Cand a inceput sa cante, sala s-a ridicat in picioare si l-a aplaudat cat timp i s-a auzit vocea. Baiatul a povestit ca mama lui, plecata de ani de zile in Italia, se afla acum in tara. "Mi-a spus ca nu stia ca pot canta atat de frumos", a zis adolescentul.

Iustin Narcis Ianau

ProTV.ro

Cei doi sportivi care fac parte din Trupa Ballance, experti in acrobatiile maini in maini, au facut si ei show. Dupa felul in care si-au sustinut unul celuilalt greutatea, timp de mai bine de trei minute, iti venea sa crezi ca ar putea sa tina oricand Pamantul intreg pe umerii lor.

Campionii piruetelor, sotii Viorica si Emil Luca, s-au ridicat si de aceasta data la inaltimea asteptarilor. Lumea din sala a fost in delir, cand i-a vazut dansand pe melodia pregatita special pentru "Romanii au talent", cu numeroase referiri la show si la recordul pe care si l-au propus - 400 de piruete.

Mai mult pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/primii-finalisti-la-romanii-au-talent-narcis-iustin-ianau-acrobatii-de-la-trupa-ballance-si-sotii-luca-video-8122123
8122123
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.