(P) Zipper recomandă: eBook-ul Registratură electronică

Postat la 08 septembrie 2017 111 afişări

Registratura electronică un "must have" în sectoarele de business cu flux mare de clienţi şi înregistrări( intrări / ieşiri ) electronice / online.

(P) Zipper recomandă: eBook-ul Registratură electronică

Misiunea Zipper este de a optimiza şi consolida fluxurile de date şi documente, considerând că automatizarea proceselor şi trecerea la digitalizare sunt trenduri reale, din ce în ce mai aplicate de majoritatea companiilor. Soluţia de registratură electronică sau registratură online optimizează operaţiunile zilnice, astfel companiile care o folosesc trec printr-o transformare benefică în activitatea lor.

Zipper şi-a îndreptat atenţia către dezvoltarea şi integrarea soluţiilor software de automatizare. Acestea au ca scop eficientizarea proceselor, creşterea productivităţii personalului şi obţinerea unei vederi globale asupra tuturor departamentelor şi/sau a liniilor de business, susţinând astfel companiile în obiectivele lor să facă economii semnificative de timp, de resurse umane şi financiare.

În prezent, marea majoritate a informaţiilor dintr-o organizaţie sunt stocate în documente nestructurate, provenite din diverse surse( înregistrate fizic prin secretariat, înregistrare online / electronică, fax, mobil sau tabletă, etc ). Oricare ar fi mediul în care activează, mediul public sau privat, companiile se confruntă cu volume mari de documente recepţionate care necesită procesare. Astfel, resursele umane şi timpul alocat înregistrării şi gestionării documentelor sunt semnificative într-o companie.

Implementarea unei soluţii ce oferă capabilităţi avansate de procesare automată a documentelor, cu precizie şi costuri mai mici precum registratura electronică, ajută organizaţiile să facă transferul către operaţiuni digitale eficiente, competitive pe piaţă şi nu în ultimul rând, să-şi menţină orientarea către client la un nivel ridicat. Înregistrarea documentelor păstrează toate informaţiile necesare despre documentul care urmează să fie procesat (numărul documentului şi tipul, cazul, etapa etc.).  

Sistemele de gestionare a documentelor folosesc scanerele pentru a face copii digitale fiecărui document. Citirea optică a caracterelor oferă o perspectivă asupra conţinutului fiecărei pagini. Din momentul intrării în organizaţie, versiunea digitală a documentului este stocată şi arhivată pentru utilizare ulterioară.

Registratura electronică permite companiilor să clasifice, să valideze şi să direcţioneze automat datele importante din comunicările scrise ale clienţilor, cum ar fi reclamaţii, solicitări, tranzacţii sau confirmări diverse.  

 …

Vă invităm să descărcaţi broşura pentru a afla toate recomandările Zipper referitoare la Registratura online.

Despre Zipper

Zipper face parte dintr-un grup de firme cu prezenta in 5 tari din Sud-Estul Europei. Cu doua centre de procesare in Romania, la Cluj-Napoca si Bucuresti si unul in Moldova, la Chisinau, Zipper acopera nevoia de procesare a companiilor din regiune, oferind solutii si servicii de procesare a datelor si a documentelor care sunt receptionate, vehiculate sau expediate dintr-o companie.

De asemenea, Zipper sustine companiile prin automatizarea procesarii corespondentei, a arhivei, a datelor si a documentelor fizice si electronice, oferind clientilor solutii in care cred, adaptate nevoilor si specificatiilor fiecaruia.

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati site-ul ezipper.ro

Info suplimentare:

Anton Voicu – Communication & Lead Performance Manager

Romania, Bucuresti, Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 1G, sector 3

T: 021 340.46.38 I M: +40749 998 656, anton.voicu@ezipper.ro I eZipper.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.