Inghesuiala la Ad’Or

Postat la 15 mai 2007 2 afişări

Douazeci si cinci de agentii si 361 de lucrari participa la editia de anul acesta a festivalului Ad’Or, inregistrandu-se astfel cel mai mare numar de inscrieri din ultimii trei ani.

Douazeci si cinci de agentii si 361 de lucrari participa la editia de anul acesta a festivalului Ad’Or, inregistrandu-se astfel cel mai mare numar de inscrieri din ultimii trei ani.

Recordul de inscrieri confirma cresterea pe care o inregistreaza piata de publicitate din Romania in ultima perioada. Ramane ca acest lucru sa fie confirmat si de numarul de premii.

 

Printul si media creativa par cele mai generoase sectiuni la capitolul creativitate. Astfel, categoriile cu cele mai multe inscrieri sunt: Cel mai bun ad de presa (23 de inscrieri), Cel mai bun print in categoria Divertisment (23 de inscrieri) si Colaterale - Innovative Media (20). Cele mai multe lucrari au fost inscrise de Leo Burnett & Target (95 de lucrari), GMP (36 de inscrieri si 9 elemente suplimentare) si Publicis (30 de inscrieri si 5 elemente suplimentare).


La editia de anul acesta exista si categorii la care nu au fost inscrise lucrari in concurs si anume: Cel mai bun spot TV la categorii precum  Autovehicule si accesorii auto; Electronice si electrocasnice; Produse de intretinere casnica; Produse cosmetice si farmaceutice; Autopromovare; Cel mai bun spot TV la categoria Necontractate; Cel mai bun print la categoria Necontractate. Acestea sunt compensate de noutatile festivalului printre care se numara includerea sectiunii "Cea mai buna promovare online" alaturi de sectiunile traditionale.


Inscrierile vor fi afisate pe www.ador.ro si pot fi comentate liber, pe blog. Punctul de atractie al festivalului raman seminariile, unde anul acesta vor fi prezenti John Pallant, EMEA Regional Creative Director - Saatchi & Saatchi, Poul Husum, Phase One Area Manager, Mark Carolan, Creative Director - StrawberryFrog, Ales Pavlin, International Relations Director - Golden Drum, Eugenio Recuenco, fotograf, Jurg Aemmer, Creative Director - Euro RSCG Zürich si Mihai Coliban, Managing Partner, ACME Industries. Castigatorii vor fi anuntati in aceasta saptamana la Gala de pe 19 mai de la World Trade Plaza.    

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Inghesuiala la Ad’Or
/media-marketing/inghesuiala-la-ad-or-1009161
1009161
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.