In the spotlight

Postat la 30 aprilie 2007 1 afişăre

Ideea: Ciuc este o bere rafinata care se bea in locuri selecte

Client: Brau Union Romania

Brand: Ciuc

Agentia: Saatchi & Saatchi

Canale: TV, presa scrisa, outdoor

 

Campania de imagine Ciuc conceputa de agentia Saatchi & Saatchi comunica ideea de relaxare, fiind prima data cand o bere romaneasca se plaseaza pe acest teritoriu. Scopul campaniei este de a repozitiona brandul pe piata si de a aduce mai multa forta personalitatii sale.

 

Creativii de la Saatchi & Saatchi au gandit un spot simplu, dinamic si plin de buna-dispozitie in care personajele vor sa savureze o bere Ciuc, iar pentru asta au nevoie de un loc deosebit, dar in acelasi timp familiar.

 

Cadrul de relaxare din finalul reclamei se regaseste si in vizualul campaniei. Pe langa TV, campania cuprinde si print, materiale folosite in locurile de vanzare, precum si outdoor.

 

Odata cu noua pozitionare a brandului s-a introdus o noua eticheta care este de fapt o varianta simplificata si rafinata a celei cunoscute pana acum. Tot in cadrul campaniei a fost relansat celebrul slogan "Inca una si ma duc".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
In the spotlight
/media-marketing/in-the-spotlight-1009044
1009044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.