Grand Cinema Digiplex se deschide la 23 septembrie în Băneasa Shopping City (GALERIE FOTO)

Postat la 08 septembrie 2011 587 afişări

Grand Cinema Digiplex, cel mai mare cinematograf complet digitalizat din ţară, se va deschide pentru public la 23 septembrie, în complexul Băneasa Shopping City.

Cinematograful are o suprafaţă totală de 14.000 mp, 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe extinse de proiecţie 3D şi oferă peste 2.600 de locuri de vizionare. Investiţia necesară a fost de 19 milioane de euro.

Spectatorii au posibilitatea să-şi aleagă "locuri premium" în fiecare sală, cu nivel adiţional de confort şi spaţiu suplimentar pentru picioare. Sala Grand Ultra, cu o capacitate de 500 de locuri, are cel mai larg ecran din ţară şi un sistem de sunet multidimensional (Iosono). Există şi săli VIP Grand Studios, cu servicii de primire, garderobă, un bar şi lounge separat, precum şi fotolii şi canapele ajustabile. O premieră pe piaţa românească sunt cele două ecrane gigantice asistate de sisteme digitale de sunet surround.

"Acest proiect încurajează distribuitorii de film şi studiourile să furnizeze mai multe filme pentru piaţa românească. Pe lângă filme, conexiunile prin satelit ne permit să oferim conţinut nou, de la muzică, sport, la spectacole de comedie, care împreună alcătuiesc Grand Cinema Digiplex", a declarat Ali Ergun Ergen, CEO al dezvoltatorului Băneasa Developments.

Noul cinematograf se află în Zona Comercială Băneasa, iar accesul se va face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Cel mai mare cinematograf 3D din ţară este megaplexul Cinema City din AFI Palace Cotroceni, deschis în 2009, cu 21 de săli de cinema, dintre care trei săli VIP şi sala Imax, complexul având o capacitate de 4.234 de locuri.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/grand-cinema-digiplex-se-deschide-la-23-septembrie-in-baneasa-shopping-city-galerie-foto-8713104
8713104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.