"Coreenii au talent": cum a adunat un tanar concurent 10 milioane de vizionari pe YouTube (VIDEO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 24 iulie 2011 701 afişări

Un tanar de 22 de ani din Coreea de Sud, participant la concursul "Korea's Got Talent", a facut senzatie cu vocea sa neobisnuita, iar inregistrarea prestatiei sale din concurs a strans pana acum peste 10 milioane de vizionari pe YouTube.

Sung-bong Choi a cantat in concurs "Nella Fantasia", o piesa de Ennio Morricone, interpretata pentru prima data de Sarah Brightman. Tanarul i-a impresionat pana la lacrimi pe membrii juriului cu vocea sa profunda de bariton, contrastanta cu varsta si cu aspectul sau aproape copilaresc.

El a povestit juriului ca a fost abandonat de parinti intr-un orfelinat de unde a fugit la cinci ani din cauza batailor primite, dupa care a trait pe strazi timp de zece ani, vanzand guma de mestecat si bauturi energizante ca sa-si castige existenta. Prima oara a mers la scoala in 2006, absolvind un liceu de arta in 2009 unde a facut cursuri de canto, dar n-a putut sa-si continue studiile fiindca n-a avut bani. A lucrat apoi ca muncitor in constructii.

"Eu nu cant prea bine", le-a spus el cu modestie celor din juriu, adaugand insa ca muzica a fost primul lucru care i-a placut de cand a plecat de la orfelinat si ca singurul lui vis a fost sa ajunga si el cantaret. Cel ce l-a inspirat in pasiunea pentru muzica a fost un cantaret dintr-un club de noapte unde Choi a livrat bauturi energizante pe cand lucra ca vanzator.

Interpretarea lui Choi a facut furori, scrie CNN: presa internationala l-a comparat cu Susan Boyle din Marea Britanie, o alta vedeta lansata de seria de concursuri "Got Talent", fanii i-au facut pagini pe Facebook, clipul cu "Nella Fantasia" cantata de coreean si subtitrat in engleza a strans din 4 iunie si pana acum peste 9,86 milioane de vizionari, iar clipul original, fara subtitluri, a adunat peste 1,16 milioane de vizionari.

Finala concursului "Korea's Got Talent" are loc la 20 august. Choi este marele favorit, dar si daca nu va castiga, e deja vedeta, iar unul dintre membrii juriului i-a promis sa-l ajute sa-si continue studiile muzicale.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/coreenii-au-talent-cum-a-adunat-un-tanar-concurent-10-milioane-de-vizionari-pe-youtube-video-8519983
8519983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.