Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Ioana Matei Postat la 03 august 2012 66 afişări

"Bicicletele Pegas, în zodia capitalismului" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 6 august. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Bicicletele Pegas, în zodia capitalismului

A vrut să îşi cumpere o bicicletă ieftină şi - spune chiar el - cool, după ce i s-au furat mai multe biciclete scumpe. A sunat la fabrica Pegas din Zărneşti şi cineva i-a spus că nu se mai produc de ani buni. Aşa s-a născut ideea unei afaceri cu biciclete Pegas, pe care Andrei Botescu, un tânăr de 35 de ani, a vrut să o pună în practică încă din 2008. După numeroase încercări, Atelierele Pegas au ajuns să producă două modele. O bicicletă Pegas "made in Romania" costă acum între 1.100 Şi 1.300 de lei şi este produsă într-o parcare dezafectată din Bucureşti. Cine sunt tinerii care au reînviat o marcă definitorie pentru Epoca de Aur?

 

 

 

 


TRANZACŢII: Vânzarea magazinului online eMag încheie deceniul IT-lionarilor

 


BUSINESS: Dovada că România nu este întotdeauna tărâmul făgăduinţei pentru străini

 


TURISM: Vacanţă pe insula lui Sappho - Lesbos, o altfel de Grecia

 


MODĂ: Magazinele care vând haine ieftine intra în zodia falimentului

 


 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 387
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9918628
9918628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.