Site-ul care îţi arată cum găseşti oricând cele mai ieftine zboruri din România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 31 martie 2014 1225 afişări

Site-ul care îţi arată cum găseşti oricând cele mai ieftine zboruri din România

Skypicker.com este un motor de căutare ce permite utilzatorilor să găsească cele mai ieftine oferte către o anumită destinaţie. Sistemul de prezentare este bazat pe Google Maps şi deţine, conform reprezentanţilor, cea mai mare bază de date de zboruri low-cost din Europa.

Skypicker.com a fost lansat în aprilie 2012 sub o versiune beta, primind o investiţie din partea unui antreprenor ceh. În decembrie 2013, compania a primit o nouă rundă de investiţii în valoare de 500.000 de dolari din partea Touzimsky Kapital Group, fapt ce i-a permis achizioţionarea site-ului de profil Whichairline.com. Ca urmare a tranzacţiei, Skypicker.com a fost relansat în forma actuală.

Site-ul oferă posibilitatea de a alege rutele unui operator sau zboruri combinate - prin două companii aeriene. Utilizatorii pot rezerva biletele de avion pe site sau prin intermediul aplicaţiilor de Android sai iOS.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/site-ul-care-iti-arata-cum-gasesti-oricand-cele-mai-ieftine-zboruri-din-romania-12367277
12367277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.