Citeşte în noul număr Business Magazin din 9 noiembrie 2015

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 06 noiembrie 2015 141 afişări

"7 cauze ale unei tragedii" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 9 noiembrie 2015.

COVER STORY: 7 cauze ale unei tragedii

Analiştii şi teoriile catastrofelor spun că, pentru ca un accident grav să se întâmple, este nevoie de un cumul de factori mai mult sau mai puţin legaţi între ei, de regulă şapte la număr, care alcătuiesc un lanţ al slăbiciunilor. Ni-l putem imagina ca pe un şir de piese de domino, care se năruie pe rând şi fac posibilă o întâmplare nefericită. Este şi cazul catastrofei din clubul Colectiv, un cumul al unui şir de fapte şi de slăbiciuni care începe cu atât de româneştile „se poate şi aşa“ sau „să alegem cea mai ieftină variantă“, continuă cu nepăsarea faţă de reguli, legi sau cutume, pentru că „nouă nu ni se poate întâmpla aşa ceva“ şi se termină cu lipsa de profesionalism şi cu modul relaxat în care se fac controalele şi cum este privită securitatea individului în oraşul modern, în ceea ce definim prin formularea „jungla urbană“.


ANTREPRENORI: Primul scuter inteligent a fost dezvoltat de patru români şi marketat ca produs britanic


INVESTIŢII: Piaţa tractoarelor se schimbă odată cu bugetele agricultorilor


CLUB BUSINESS MAGAZIN: Ce schimbări aduce noul cod fiscal pentru impozitarea imobilelor?


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-9-noiembrie-2015-14876860
14876860
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.