Citeşte în noul număr Business Magazin din 4 mai 2015

Postat la 04 mai 2015 97 afişări

"Cum găseşti un partener de afaceri? România se pregăteşte de forumul internaţional de întâlniri ale oamenilor de afaceri" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 4 mai 2015.

COVER STORY: Cum găseşti un partener de afaceri? România se pregăteşte de forumul internaţional de întâlniri ale oamenilor de afaceri

Un contract pentru export, găsirea unui partener extern de afaceri sau identificarea de noi pieţe sunt motivele care determină companiile să-şi aloce bugete pentru participarea la forumuri, târguri şi expoziţii. Pe parcursul ultimului deceniu, a crescut de câteva zeci de ori numărul companiilor care aleg să fie prezente pe plan internaţional. Care sunt argumentele lor?


ANTREPRENOR: Milionar dintr-o industrie în declin


CLUB BM: Epoca spitalului all-inclusive a apus


TEHNOLOGIE: CEO peste 20.000 mp de arhive


CELE MAI PROMIŢĂTOARE START-UP-URI: Biblioteca lui Bogdan Georgescu vrea sa ajunga la mai mulţi corporatisti europeni


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-4-mai-2015-14204831
14204831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.