Citeşte în noul număr Business Magazin din 4 decembrie 2017

Autor: Bogdan Angheluţă, Roxana Cârcior Postat la 01 decembrie 2017 99 afişări

“Cât rezistă un CEO în România” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 4 decembrie 2017.

COVER STORY:  Se află la vârful unora dintre cele mai mari companii din economie de mai bine de un deceniu. Au trecut atât prin perioadele de creştere economică, cât şi prin anii de criză, au făcut restructurări sau, din contră, au demonstrat că pot crea sute de noi locuri de muncă. În contextul în care, în medie, mandatul unui CEO în România are o durată de 3 ani, există o serie de manageri de top care au rezistat în funcţie mult mai mult. Care sunt factorii care determină longevitatea unui CEO?


TRANZACŢIE: Vânzarea Bancpost către Banca Transilvania


ANALIZĂ: Piaţa cărţilor învie de două ori pe an


LIFESTYLE: Un butic pentru luxul din locuinţe


SPECIAL: Cum socialismul şi comunismul incubează în inima capitalismului


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-4-decembrie-2017-16839436
16839436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.