Citeşte în noul număr Business Magazin din 29 septembrie 2014

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 septembrie 2014 170 afişări

"Fabricile cu cea mai îndelungată tradiţie. Cum au rezistat?" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 29 septembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.

COVER STORY: Fabricile cu cea mai îndelungată tradiţie. Cum au rezistat?

Fabricile cu istorie îndelungată, care au câştigat lupta cu economia de piaţă, aproape că se pot număra pe degete. Cele care au trecut cu brio hopuri ca privatizarea sau ultimii şase ani sunt însă veritabile campioane, nu numai pentru piaţa internă cât şi în contextul mai larg, al regiunii sau chiar al întregii lumi.


AFACERI: Ai grijă pe mâna cui dai compania


MANAGEMENT: Dargoş Dinu la cârma afacerilor lui Ţiriac


AUTO: De când francezii de la Renault au preluat Dacia, uzina de la Mioveni a ajuns cel mai mare exportator al României


SPECIAL: Încălzirea globală - occidentalii demonstrează, chinezii poluează


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.


Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-29-septembrie-2014-13351803
13351803
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.