Citeşte în noul număr Business Magazin din 24 noiembrie 2014

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 21 noiembrie 2014 164 afişări

"Iluzia inovaţiei" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 24 noiembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.

COVER STORY:  Iluzia inovaţiei

Orice bun român îţi poate povesti despre stiloul lui Poenaru, despre avionul cu reacţie al lui Coandă, despre sonicitatea lui Gogu Constantinescu, despre insulina lui Paulescu, despre maşinile electrice ale lui Iustin Capră sau despre Pila Karpen. Pentru a depăşi ineditul şi a transforma inteligenţa românească într-o valoare palpabilă, în ceva mai mult decât o medalie la un concurs, mai trebuie însă făcut un pas: ieşirea din iluzia inovaţiei.


ATREPRENORIAT: Gadgetul inventat de un campion mondial


INTERNAŢIONAL: Apocalipsa ciocolatei


AGRICULTURĂ: Antreprenorul care a dezvoltat cea mai mare reţea de magazine pentru micii fermieri


ANTREPRENORIAT: Autografe în era digitalizării

Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.


Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-24-noiembrie-2014-13612851
13612851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.