Citeşte în noul număr Business Magazin din 23 februarie 2015

Autor: Razvan Muresan Postat la 20 februarie 2015 250 afişări

"Mic ghid 
de creştere a IQ-ului casei tale" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 23 februarie.

COVER STORY:  Mic ghid 
de creştere a IQ-ului casei tale

Conceptul de casă inteligentă a ieşit demult din zona science fiction, dar nici nu a devenit ceva obişnuit. Posibilitatea de a controla de pe telefon becurile de acasă, frigiderul, aparatul de cafea sau apa de la duş este acum mult mai ieftină decât ar crede cei mai mulţi proprietari de locuinţe şi creează o piaţă din care câţiva antreprenori au decis să facă bani.


SERVICII FINANCIARE: Eterna luptă cu inflaţia: de aproape 300% pe an, a coborât la mai puţin de 1%. 

După ce s-a luptat aproape un sfert de secol cu preţurile prea mari, BNR poate să ajungă în situaţia paradoxală de a încerca să evite deflaţia, care planează ameninţător asupra întregii Europe.


COMERŢ: Gama produselor sănătoase ocupă tot mai mult spaţiu şi pe rafturile altor magazine

Peste jumătate dintre români spun că sunt dispuşi să plătească mai mult pentru alimente sănătoase, care să nu conţină E-uri, iar numărul celor care fac sport este în continuă creştere. Gradul crescut de atenţie pentru sănătate este şi motorul de creştere al afacerilor care îşi construiesc oferta de bunuri şi servicii pe nişa acestui tip de consumator, iar raioanele cu alimente bio se înmulţesc. La fel şi numărul sălilor de sport, dar şi al celor care le trec pragul.


TINERI MANAGERI DE TOP: Parcursul unui angajat Petrom până la funcţia de county manager

În 2006, Marian Dinu avea 32 de ani şi era corporate affairs director în cadrul OMV Petrom. Zece ani şi câteva decizii mai târziu, este country manager al DLA Piper România şi are planuri mari pentru filiala locală a businessului de avocatură cu cea mai importantă creştere din ultimii ani la nivel mondial.


LIFESTYLE: Fiicele celui mai mare antreprenor din Buzău vor să pună o fostă cabană a lui Nicolae Ceauşescu pe harta turismului de lux

Cel mai mare antreprenor din Buzău a lăsat pe mâna fiicelor sale un domeniu de 60 de hectare de pădure în munţii Buzăului, unde se află şI fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu. Oana şi Adriana Toma vor să pună în aplicare cunoştinţele de turism învăţate la Londra, Paris, New York şi Buenos Aires şi să facă din Hadar Chalet refugiul managerilor sufocaţi de 
deadline-uri şi locul unde se iau decizii pentru businessuri de milioane de euro.


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-23-februarie-2015-13860792
13860792
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.