Citeşte în noul număr Business Magazin din 19 februarie 2018

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 16 februarie 2018 91 afişări

“Raiul expaţilor” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 19 februarie 2018.

COVER STORY: Raiul expaţilor

"În comunitatea expaţilor din România se spune că sunt două zile triste în viaţa lor profesională: ziua în care află că trebuie să vină în România şi ziua în care află că trebuie să plece de aici." Această glumă, care circulă în comunitatea expaţilor, este relevantă pentru atractivitatea pe care o exercită piaţa locală faţă de expatriaţi, dar şi pentru proporţia majoritară a executivilor străini care conduc cele mai mari companii de pe plan local, raportat la numărul celor români. Care este explicaţia pentru această proporţie?


STUDIU DE CAZ: Miza pe suburbia urbană premium


BURSĂ: Efervescenţa listărilor


SPECIAL: Videoclipurile terorii: lumea ascunsă din spatele luptei pentru clicuri


REPORTAJ: Thailanda, ţara cu o mie de feţe


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-19-februarie-2018-17001693
17001693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.