Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 23 decembrie

Postat la 20 decembrie 2013 1311 afişări

"Personalitatea anului 2013: programatorul" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 23 decembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Personalitatea anului 2013: programatorul

Creatorii de software români au trăit efervescent în 2013. Au creat programe noi, au vândut companii, au angajat sute de oameni şi cei mai mulţi au plecat să facă afaceri în valea la care visează toţi softiştii de pe planetă.


FINANCIAR: Cât va mai funcţiona tiparniţa de bani a băncilor

S-a încheiat unul dintre cei mai calmi ani de la criză încoace, în care preocupările pentru redresarea economiei reale, viabilitatea UE sau viitorul unor generaţii lovite de şomaj şi sărăcie au fost înlocuite de o singură temă: cât va mai funcţiona tiparniţa de bani a băncilor centrale.


SPECIAL: Mişcarea surpriză 
a Fed la sfârşitul unui an interesant

Cea mai puternică bancă naţională din lume face primul pas înapoi spre mandatul tradiţional de câine de pază al inflaţiei, indicând că economia americană va putea sta în curând pe propriile picioare, fără a avea nevoie de roţi ajutătoare.


ANALIZĂ: Predicţii pentru 2014 de la oamenii de afaceri

Undeva la începutul lunii decembrie, un grup de specialişti, oameni de afaceri, antreprenori sociali şi figuri publice marcante au emis, la iniţiativa celor de la DC Communication, o serie de predicţii privind anul 2014. Câteva sunt surprinzătoare, câteva sunt evidente, câteva par a fi mai greu de îndeplinit. care, cine, cum, de ce?


INTERNATIONAL: Povestea miliardarilor pe care IT-ul i-a creat în 2013

IT-ul în general şi softul în special au fost vedetele burselor de peste ocean în 2013 şi au creat miliardari noi, în timp ce clasicii domeniului au crescut şi şi-au păstrat poziţiile de forţă.


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-23-decembrie-11801780
11801780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.