Business Magazin, ediţie tematică - 100 de milioane de euro, un preţ mic pentru a salva zeci de mii de vieţi

Postat la 20 octombrie 2014 231 afişări

Revista Business Magazin prezintă, în ediţia din 27 octombrie, o secţiune amplă despre importanţa celor 100 de milioane de euro necesari salvării a zeci de mii de vieţi, cea mai aşteptată investiţie din farma a ultimilor ani.

Business Magazin, ediţie tematică - 100 de milioane de euro, un preţ mic pentru a salva zeci de mii de vieţi

După mai bine de şase ani de când pacienţii români aşteaptă să primească gratuit tratament cu medicamente noi, autorităţile discută lista finală a moleculelor care vor fi compensate începând cu 1 ianuarie. În joc sunt peste 170 de medicamente apărute după 2008, dar care nu au fost disponibile până acum bolnavilor din România decât contra cost. Suta de milioane de euro necesară este o investiţie, nu o cheltuială, susţin producătorii de medicamente, iar beneficiile vor fi resimţite în economii ale costului cu tratamentele, dar şi în creşterea PIB.


Proiect susţinut de

Ediţia tematică “100 de milioane de euro, un preţ mic pentru a salva zeci de mii de vieţi” a revistei Business Magazin este disponibilă, începând cu 27 octombrie 2014, în reţelele Inmedio şi Relay.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/business-magazin-editie-tematica-100-de-milioane-de-euro-un-pret-mic-pentru-a-salva-zeci-de-mii-de-vieti-13431543
13431543
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.