LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Business Magazin a lansat catalogul "200 cele mai puternice femei din business"

Autor: Razvan Muresan Postat la 04 martie 2013 2279 afişări

Revista Business Magazin vă prezintă, pentru al doilea an consecutiv, care sunt cele mai puternice femei din mediul de afaceri din România. Catalogul "200 cele mai puternice femei din business" este disponibil pe piaţă începând cu data de 11 martie 2013.

"Nu ne-am dorit şi nici n-am realizat un clasament. Am prezentat 200 de femei care au reuşit să inventeze, să creeze afaceri sau să conducă business-uri de sute de milioane sau chiar miliarde de euro. Le-am ales pentru evoluţiile în carieră, pentru numărul zerourilor din cifra de afaceri a companiilor pe care le conduc sau pentru renumele pe care l-au construit de-a lungul anilor. Au vârste cuprinse între 27 şi 77 de ani, ceea ce dovedeşte că nu este niciodată prea devreme sau prea târziu să-şi dovedească talentul şi priceperea în afaceri. Sunt doamne care au ajuns, înainte de a împlini 30 de ani, să controleze bugete de milioane de euro sau să coordoneze strategiile unei multinaţionale la nivel regional", scrie Ioana Mihai, senior editor al revistei Business Magazin, în argumentul care prefaţează catalogul "200 cele mai puternice femei din business".

Multe dintre cele 200 de femei manager din acest catalog au deja un renume nu numai la nivel naţional, dar şi peste hotare, în timp ce altele sunt mult mai discrete şi despre ele vorbesc mai degrabă afacerile pe care le conduc. Numitorul comun este puterea lor de a învăţa permanent, a inventa şi a se reinventa, de a motiva oameni şi a creşte afaceri.

Gala Business Magazin - Women in Power 2013 a avut loc miercuri, 6 martie 2013, de la ora 19.30, la hotelul Radisson Blu din Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femei,
catalog,
business magazin,
eveniment
/media-marketing/business-magazin-a-lansat-catalogul-200-cele-mai-puternice-femei-din-business-10632561
10632561
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.