Arta digitala

Postat la 22 mai 2007 2 afişări

Prima galerie de arta digitala din sud-estul Europei s-a deschis la Bucuresti. Desenele au coborat de pe monitorul calculatorului pe panza, si acum, inramate si expuse, isi asteapta admiratorii.

Prima galerie de arta digitala  din sud-estul Europei s-a deschis la Bucuresti. Desenele au coborat de pe monitorul calculatorului pe panza, si acum, inramate si expuse, isi asteapta admiratorii.

 

Galeria 115 prezinta  in colectia Art: Part Two lucrarile a 91 de artisti digitali din 34 de tari. Sunt clasicii de maine, care astazi arata ca arta digitala si a facut loc in spatiul sacru al desenului clasic.

 

Admiratorii genului pot achizitiona lucrarile preferate, preturile variind intre 700 si 4.500 de lei.

 

Silvana Bratu, curatorul Galeriei, a declarat ca acest proiect s-a nascut  "din dorinta de a oferi artistilor digitali din intreaga lume oportunitatea a-si expune operele si pentru a putea oferi publicului romanesc acest nou tip de exprimare vizuala".

 

Galeria introduce si un nou concept, acela de remix. Astfel sunt expuse 115 lucrari, toate remixuri de arta digitala  pornind de la lucrarea "Robots Are Forever" a lui Mihai Apostolescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Arta digitala
/media-marketing/arta-digitala-1009288
1009288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.