Vinde pastă de dinţi şi medicamente de răceală de 30 de milioane de euro în România

Autor: Razvan Muresan Postat la 01 iulie 2014 487 afişări

Vinde pastă de dinţi şi medicamente de răceală de 30 de milioane de euro în România

Britanica Helen Tomlinson conduce din vara anului trecut divizia de Consumer din cadrul GSK, gestionând un business de 44 de milioane de euro în România şi ţările adriatice şi o echipă formată din 100 de oameni. "Produsele noastre deţin poziţii puternice pe pieţele în care sunt prezente, iar împreună cu echipa ne concentrăm pe consolidarea activităţii, pe fondul unui mediu economic competitiv”, spune Helen Tomlinson.

Din portofoliul firmei fac parte branduri precum Coldrex, ParaSinus, Aquafresh, Sensodyne, Parodontax, Panadol, iar potrivit site-ului Ministerului de Finanţe, GSK Consumer Healthcare România a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de 29 mil. euro şi un profit de 2 mil. euro.

GSK Consumer Healthcare face parte din grupul GSK în România, alături de GSK Pharmaceuticals, Europharm Distribuţie şi fabrica GSK din Braşov.


Helen Tomlinson face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
helen tomlinson,
gsk,
tineri manageri de top
/lideri/vinde-pasta-de-dinti-si-medicamente-de-raceala-de-30-de-milioane-de-euro-in-romania-12866854
12866854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.