Tineri manageri de top: Rareş Marinescu, Grupul BRD Cluj

Postat la 24 iunie 2015 1116 afişări

Rareş Marinescu conduce Grupul BRD Cluj, unde se ocupă de implementarea strategiei comerciale la nivelul grupului, în concordanţă cu strategia generală a băncii, şi de managementul echipelor pentru îndeplinirea obiectivelor legate de calitate, rentabilitate şi pentru dezvoltarea competenţelor şi responsabilizarea faţă de cultura de risc a grupului a forţei de vânzare.

Tineri manageri de top: Rareş Marinescu, Grupul BRD Cluj

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii Babeş-Bolyai şi tot aici s-a specializat în „Strategii financiare în afaceri“ cu disertaţia „Eficienţa sectorului bancar românesc“.

În ianuarie 2002 a ocupat funcţia de administrator de produse şi servicii bancare la BRD Târgu-Mureş, unde a realizat mai multe programe informatice ce au uşurat munca colegilor.

Pe rând, a fost consilier IMM, perioadă în care a crescut portofoliul de clienţi cu 40%, şi consilier corporate la sucursala Târgu-Mureş. În decembrie 2005 este numit director comercial adjunct al BRD Grup Mureş, iar în 2010 devine director comercial, funcţie pe care o ocupă timp de patru ani.

În septembrie 2014 preia conducerea executivă a BRD Grup Cluj. Este pasionat de tenisul de câmp şi de drumeţiile montane.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-rares-marinescu-grupul-brd-cluj-14491687
14491687
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.