Pantofi adaptabili: o soluţie inedită pentru ţinute de tot felul

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 24 iunie 2015 1146 afişări

Pantofi adaptabili: o soluţie inedită pentru ţinute de tot felul

O ţinută elegantă cere o pereche de pantofi cu toc, însă aceştia nu sunt întotdeauna comozi, problemă pe care creatorii încearcă să o rezolve în felul lor, scrie Wall Street Journal.

Creatoarea Tanya Heath a lansat o gamă de pantofi ale căror tocuri se pot scoate în momentele în care nu este nevoie de ele.

Alţi creatori optează pentru un compromis între pantofii fără toc şi cei cu toc înalt, oferind modele cu toc de înălţime medie. Există şi designeri care aleg soluţia unor modele de pantofi cu mai multe variante de tocuri, cum ar fi Paul Andrew, Roger Vivier, Tabitha Simmons sau Edgardo Osorio de la Aquazzura, fiecare potrivit pentru o anumită ocazie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pantofi,
refuz,
eleganta,
incercare,
lansare,
modele,
momente
/arta-si-societate/lifestyle/pantofi-adaptabili-o-solutie-inedita-pentru-tinute-de-tot-felul-14489459
14489459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.