Ştefania Baldovinescu: Liderul ideal este o persoană care îşi inspiră echipa, care acţionează atât cu fermitate cât şi cu empatie.

Postat la 25 august 2021 115 afişări

Ştefania Baldovinescu: Liderul ideal este o persoană care îşi inspiră echipa, care acţionează atât cu fermitate cât şi cu empatie.

Cred că jobul ideal este... cel în care eşti înconjurat de oameni faini, atât din punct de vedere profesional, cât şi uman, în care ai încredere, pe care te poţi baza, cu care să construieşti profesional zi de zi, cu care să te bucuri împreună de fiecare moment şi succes, dar şi cu care să împărţiţi valori şi pasiuni comune.

În următorul concediu, aş vrea să... închid telefonul timp de o săptămână, să înot în mare şi să vizitez câteva insule.

Lucrul de care sunt mândră este… că am reuşit să pornesc de la zero, acum 10 ani, businessul de property management şi că astăzi echipa de property management este lider de piaţă în România.

Primul meu şef spunea că… dacă munceşti cu conştiinciozitate şi dai tot ce este mai bun, rezultatele vor veni.

Când eram copil, visam să fiu… Captain Planet.

Peste 10 ani, vreau să lucrez în… acelaşi loc cu oameni faini, dar între timp să ne fi dezvoltat şi mai mult şi mai frumos, şi profesional şi personal.

Liderul ideal este… o persoană care îşi inspiră echipa, care acţionează atât cu fermitate cât şi cu empatie.


Vârstă: 39 de ani

Funcţie: Senior Partner şi Head of Real Estate Management Services & Land Agency în cadrul Colliers

Companie: Colliers

Cifră de afaceri (2020): 36,6 mil.lei

Profit (2020): 2 mil. lei

Număr de angajaţi (2020): 91


Numărul colegilor din echipa sa: 31


Experienţă: Lucrează în Colliers de aproape 16 ani. Anterior, a mai lucrat în USA, la Morgan Stanley şi Mactac, şi în Londra, la British American Business.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: property management, certificări verzi, project monitoring şi technical due diligence, managementul echipei de terenuri, responsabilităţi strategice ca membru în boardul companiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.