Severina Pascu este unul dintre cei mai tineri executivi din telecomul românesc

Autor: Ioana Matei Postat la 23 decembrie 2012 247 afişări

„Presiunea mare vine din încercarea de a găsi echilibrul între servicii relevante şi în a fi suficient de agil ca să faci businessul să crească, să investeşti suficient de abil în fiecare an în tehnologii şi produse noi„ – descrie provocările din telecom Severina Pascu, directorul executiv al UPC România, poziţie pe care a ocupat-o la începutul lui 2011 pentru un mandat de patru ani.

Anterior acestei poziţii, ea a fost CFO al companiei din 2008. Între 2005 şi 2008 a ocupat poziţia de director în cadrul CAIB România, una dintre principalele bănci de investiţii din Europa Centrală. În perioada 2000-2005 Severina Pascu a lucrat în conducerea companiei americane de telecomunicaţii prin cablu Metromedia International, iar înainte de această funcţie a fot angajată, timp de patru ani, la KPMG. Compania a încheiat 2011 cu un număr total de peste 1,14 milioane de abonaţi, în creştere cu 4% faţă de anul anterior. Veniturile companiei au coborât anul trecut cu 2,7%, la 143,5 milioane de dolari, compania încetinind semnificativ ritmul de scădere a afacerilor, odată cu creşterea numărului de abonamente, potrivit datelor prezentate de grupul-mamă Liberty Global.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/severina-pascu-este-unul-dintre-cei-mai-tineri-executivi-din-telecomul-romanesc-10406984
10406984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.