LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Ruben Drăghici: În domeniul imobiliar, trecerea de la succes la noi provocări poate să aibă echivalent dat de minute, iar adaptabilitatea, viziunea, echilibrul sunt elemente-cheie în gestionarea situaţiilor dificile

Postat la 23 septembrie 2021 366 afişări

Ruben Drăghici: În domeniul imobiliar, trecerea de la succes la noi provocări poate să aibă echivalent dat de minute, iar adaptabilitatea, viziunea, echilibrul sunt elemente-cheie în gestionarea situaţiilor dificile

Cred că jobul ideal este… cel făcut cu pasiune şi din pasiune, definit prin viziune, muncă, dezvoltare continuă. Despre un job ideal nu aş putea vorbi însă, dacă nu aş aminti echipa.

În carieră, cel mai greu îmi este… faptul că sunt om-cheie în toate direcţiile de business, în creionarea viziunii, a strategiilor de creştere şi a implementării efective (tranzacţionare). Aceasta este provocarea principală.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum: construcţiile care au fundaţie solidă şi obiectiv bine delimitat adună tot ce e mai bun în jurul lor: oameni, recunoaştere, profesionalism.

Liderul ideal este… cel ce reuşeşte să vadă mai departe de CV-uri, obiective şi indicatori de performanţă, cel care construieşte, la rândul său, lideri, acolo unde este nevoie şi executanţi, acolo unde piaţa o cere.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este…. capacitatea de muncă. În domeniul imobiliar, trecerea de la succes la noi provocări poate să aibă echivalent dat de minute, iar adaptabilitatea, viziunea, echilibrul sunt elemente-cheie în gestionarea situaţiilor dificile.

O mare parte din timpul meu liber o aloc… imobiliarelor.  E, cumva, în ADN-ul meu să văd, simt, trăiesc prin dinamica acestei industrii şi nu văd o altă cale. Nu departe de aceasta, timpul liber înseamnă şi dezvoltare personală.


Vârstă: 34 de ani

Funcţie: General Manager

Companie: Domina Imobiliare

Cifră de afaceri (2020): 1,2 mil. lei (+54,8% faţă de 2019)

Profit net: 681.690 lei, reprezentând 56% din CA

Număr de angajaţi: 6

Tranzacţii efectuate: 200

Valoarea totală a tranzacţiilor efectuate: 20 mil. euro

Valoarea medie a unei tranzacţii: 100.000 de euro


Experienţă: Şi-a construit cariera în domeniul imobiliar începând în urmă cu 13 ani, când a devenit agent imobiliar. Într-un timp foarte scurt, a migrat din poziţia de angajat în cea de antreprenor.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: consultanţa imobiliară, tranzacţionarea, educarea şi trainingul în domeniul imobiliar.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.