Răzvan Olteanu spune că funcţia de conducere de la Romsys îi oferă adrenalină

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 05 februarie 2014 2409 afişări

La 30 de ani, Răzvan Olteanu este de la începutul anului Deputy CEO al Romsys, poziţie din care reprezintă interesele strategice ale acţionarului New Frontier Group pe piaţa din România, alături de CEO-ul companiei, Horaţiu Berdilă.

Răzvan Olteanu spune că funcţia de conducere de la Romsys îi oferă adrenalină

Absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti şi al unui EMBA la Wirtschaftsuniversität din Viena, Olteanu şi-a început cariera în IT în urmă cu peste 12 ani, încă din vremea liceului, când a ocupat funcţia de administrator de sistem în cadrul producătorului şi distribuitorului de produse alimentare Orkla Foods România. Atunci şi-a dezvoltat şi competenţele în domeniul dezvoltării software, întreţinerii şi utilizării echipamentelor hardware,  precum şi al soluţiilor software pentru afaceri.

În 2005, Olteanu s-a alăturat echipei IBM România pe poziţia de consultant pentru dezvoltarea Sistemului Integrat de Cadastru şi Carte Funciară, iar din septembrie 2006 s-a mutat la Romsys. A început ca solutions manager şi a evoluat apoi la alliances & marketing director, chief development officer şi apoi chief commercial officer, poziţie din care conducea departamentele de sales, presales, BID & alliances şi  marketing & innovation. Executivul este direct implicat în dezvoltarea strategiei Romsys pe plan local şi regional, precum şi în desfăşurarea proceselor operaţionale, pentru asigurarea stabilităţii financiare a companiei. Tot el gestionează relaţiile cu clienţii şi cu partenerii Romsys, precum Cisco, EMC, HP, IBM, Microsoft, Oracle, SAP, Symantec sau Wincor Nixdorf.

„Poziţia de deputy CEO la Romsys este o provocare pentru mine, conducerea Romsys oferă adrenalină", a declarat Răzvan Olteanu.


Răzvan Olteanu

ROMSYS

FUNCŢIE deputy CEO

VÂRSTĂ 30 de ani

CIFRĂ DE AFACERI 2012 N/A

ANGAJAŢI 350

Urmărește Business Magazin

/lideri/razvan-olteanu-spune-ca-functia-de-conducere-de-la-romsys-ii-ofera-adrenalina-12026591
12026591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.