O idee din tara lui Homer

Postat la 02 iulie 2007 970 afişări

A parasit o functie de director din cadrul Bancpost si a fondat, impreuna cu alti doi asociati, Capital Partners, o casa de investitii in al carei succes a crezut inca din timpul studiilor urmate in Grecia.

Andrei Diaconescu nu s-a inselat deloc, pentru ca in cei doi ani de existenta, Capital Partners s-a dezvoltat chiar peste asteptarile sale." "A fost de-a dreptul incredibil", spune Diaconescu, partener si fondator al Capital Partners, despre primul an din viata companiei. "La inceput ne gandeam daca o sa ne putem plati chiria pentru sediul firmei si daca ne vom putea pastra standardul de viata, dar asteptarile ne-au fost cu mult depasite si lucrurile au evoluat extraordinar."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
O,
idee,
din,
tara,
lui,
Homer
/lideri/o-idee-din-tara-lui-homer-4073864
4073864
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.