Mihaela Iordan: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că oamenii sunt cea mai importantă resursă a unei companii

Postat la 22 septembrie 2021 238 afişări

Mihaela Iordan: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că oamenii sunt cea mai importantă resursă a unei companii

Cred că jobul ideal este… cel pe care îl faci cu pasiune şi dăruire, pentru că numai astfel dorinţa de a te dezvolta continuu şi de a te implica în tot ce faci nu dispare niciodată.

Mentorul meu este… Fulga Dinu – Country Manager Operations, IMMOFINANZ România – un om foarte special alături de care mă bucur din suflet să lucrez şi de la care am învăţat să-mi folosesc cu încredere cunoştinţele şi experienţa şi să mă las ghidată nu doar de raţiune, ci şi de instinct pentru a lua deciziile corecte.

Când eram copil, visam… să fiu medic, pentru că-mi doream să salvez vieţi. În prezent, pasiunea pentru oameni mă ajută foarte mult în relaţia apropiată pe care o am cu echipa mea minunată, o relaţie bazată pe încredere reciprocă, sinceritate şi abordare directă în soluţionarea oricărei situaţii.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că… oamenii sunt cea mai importantă resursă a unei companii, iar propriul exemplu nu este suficient pentru a avea o echipă mulţumită şi motivată. Înţelegerea şi respectarea dorinţelor şi a nevoilor personale în cadrul echipei este foarte importantă astfel încât fiecare să-şi definească rolul în echipă şi să lucreze cu plăcere împreună cu restul echipei. De asemenea, încrederea acordată oamenilor este esenţială pentru ca aceştia să se dezvolte şi să-şi aducă propriul aport în echipă.  

Calităţile ideale ale unui coleg sunt… sinceritatea, loialitatea şi dorinţa continuă de dezvoltare.

Sper ca viitorul să fie… plin de oameni extraordinari şi oportunităţi surprinzătoare.


Vârstă: 39 de ani

Funcţie: Country Manager Finance

Companie: IMMOFINANZ România

Valoarea contabilă a proprietăţilor IMMOFINANZ din România: 749,2 mil. euro

Valoarea proprietăţilor active (8 clădiri de birouri şi cinci proprietăţi de retail): 611,7 mil. euro

Veniturile totale din chirii în România (2020): 50,3 mil. euro


Experienţă: Controller Financiar -  G’market; Controller Financiar&Finance Manager - IMMOFINANZ România


Domeniile pe care se concentrează în prezent: A început să lucreze în real estate încă din 2009 şi a ajuns să fie pasionată de acest domeniu pe care-l consideră simplu şi complex în acelaşi timp.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.