Mihaela Humelnicu: Nu este nevoie de un şablon sau de o raţie anume

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 08 aprilie 2015 438 afişări

Mihaela Humelnicu deţine funcţia actuală de aproape trei ani, fiind responsabilă de aspectele cheie referitoare la managementul financiar al companiei, planificarea strategică, IT, contractele cu furnizorii, aspectele juridice, organizarea şi întreţinerea reţelei de magazine.

Mihaela Humelnicu: Nu este nevoie de un şablon sau de o raţie anume

“Pe o piaţă dinamică, orientată către rezultate, nu este nevoie de un şablon sau de o raţie anume. O echipă îşi îndeplineşte cu succes obiectivele nu pentru că sunt mai mulţi bărbaţi sau mai multe femei în cadrul ei, ci pentru că a ajuns la un stadiu în care deţine competenţele şi motivaţiile, individuale şi colective, pentru a face ceea ce trebuie făcut“, spune Mihaela Humelnicu. 

În poziţia actuală, Mihaela Humelnicu are 45 de subordonaţi şi lucrează în mod direct cu şapte dintre ei; este şi membru al consiliului de administraţie al Praktiker. Absolventă a Facultăţii de Calculatoare din Iaşi, deţine o diplomă în finanţe şi este membru al The Chartered Institute of Management Accounting din Londra; a absolvit şi programul Global MBA al IE Business School din Madrid.

Urmărește Business Magazin

/lideri/mihaela-humelnicu-nu-este-nevoie-de-un-sablon-sau-de-o-ratie-anume-14113223
14113223
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.