Matei-Ştefan Nedef, EAT ETC şi NOA Residence: „Amat victoria curam” (Victoria iubeşte pregătirea).

Postat la 12 septembrie 2021 510 afişări

Matei-Ştefan Nedef, EAT ETC şi NOA Residence: „Amat victoria curam” (Victoria iubeşte pregătirea).

Cel mai mult mă inspiră... perseverenţa şi seriozitatea oamenilor din jurul meu. Consider că am alături o echipă extraordinară cu care pot realiza lucruri remarcabile.

Obiectivul meu principal în rolul actual este... să dezvolt companiile în care sunt implicat până la un grad crescut de maturitate şi să-mi extind portofoliul în alte domenii de activitate.

Sunt cel mai mândru de... familia mea şi de susţinerea morală necondiţionată pe care o primesc.

Cred că stilul meu de management este... definit de implicarea permanentă în toate proiectele pe care le încep, ascultând de fiecare dată sfaturile colegilor mai experimentaţi şi mai tehnici decât mine în fiecare domeniu de activitate.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este... să ai răbdare şi să îţi păstrezi optimismul, indiferent de situaţii sau circumstanţe. Această lecţie, care nu a fost deloc uşor de învăţat, are şi o corespondenţă directă în citatul meu preferat - „Amat victoria curam” (Victoria iubeşte pregătirea).

Liderul ideal este... implicat şi poate lucra excelent în cadrul unei echipe. Liderul ideal trebuie să inspire, să inoveze, dar să şi asculte constant sfaturile primite.


Vârstă: 34 de ani

Funcţie: antreprenor, cofondator EAT ETC şi fondator NOA Residence

Companie: EAT ETC şi NOA Residence

Cifră de afaceri (2020, EAT ETC): 10,5 mil. lei

Active NOA Residence: 8 mil. lei

Investiţii recente NOA Residence: 10 mil. lei

Număr de angajaţi EAT ETC:  77

Număr de angajaţi NOA Residence: 10


Numărul colegilor din echipa sa: 20


Experienţă: A studiat Dreptul în cadrul Universităţii din Bucureşti şi un Executive MBA în cadrul Tiffin University (US). A îmbrăţişat încă de la începutul carierei antreprenoriatul şi a activat în domenii diverse: real estate, property and facility management, medical şi food industry.


Domeniile pe care se concentrează în prezent... real estate şi food industry

Profilul lui Matei-Ştefan Nedef a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2021. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.