Managerul român care locuieşte cu chirie deşi face un milion de euro pe an

Autor: Razvan Muresan Postat la 17 iunie 2013 3303 afişări

Tudor Popp este managing partner al companiei Immpuls, o afacere de un milion de euro pe an în consultanţă imobiliară şi gestionarea problemelor clădirilor.

Popp a locuit 11 ani în Austria şi s-a întors în România în urmă cu şapte ani. De atunci, spune că locuieşte cu chirie şi că nu s-a gândit vreodată să îşi cumpere o proprietate. Pentru că se şi ocupă de evaluarea construcţiilor, spune că locuinţele noi sunt urâte şi de calitate foarte proastă, iar cele vechi sunt degradate şi în stare proastă. Popp spune că terenurile pentru construcţie sunt mult prea scumpe în zonele civilizate şi nici legislaţia nu îi e tocmai un sprijin dacă ar convieţui cu alţii - orice reparaţie sau problemă într-o locuinţă multifamilială e un posibil motiv de ceartă. De aceea a ales să închirieze o casă şi nu regretă decizia de a nu cumpăra un imobil în anii de vârf 2007-2008, după întoarcerea sa în România, pentru că „de acei bani puteam cumpăra pe atunci ceva la Viena cu valoare în timp mult mai bună".

Tudor Popp a acumulat experienţă în domeniul imobiliar lucrând în ultimii 15 ani în Austria şi România, unde a fost implicat în dezvoltarea unor proiecte comerciale,  dar şi rezidenţiale, de turism şi infrastructură. Expertiza principală a lui Popp este în managament de proiect şi consultanţă. De fapt, Immpuls este o companie specializată în consultanţă, proiectare şi project management pentru dezvoltatori, investitori şi chiriaşi. Compania are o experienţă consistentă în identificarea de riscuri, vulnerabilităţi şi probleme (de siguranţă, de eficienţă, funcţionare, documentaţii şi aprobări) şi în managementul şi execuţia lucrărilor de remediere şi îmbunătăţire. Immpuls a fost fondată în 2006, cu acţionariat român şi german şi este parte din Luxemburger Team Group, o echipă internaţională multidisciplinară formată din arhitecţi, ingineri şi economişti, care a derulat proiecte majore de dezvoltare sau reabilitare în Europa şi în România (Petrom City, Millennium Tower, Fraport, IRIS Mall).


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a opta ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din luna mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 35 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/managerul-roman-care-locuieste-cu-chirie-desi-face-un-milion-de-euro-pe-an-10976422
10976422
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.