Laurenţiu Ghenciu, vicepreşedinte de vânzări în zona EMEA în cadrul Avangate

Autor: Dorin Oancea Postat la 18 octombrie 2015 414 afişări

Laurenţiu Ghenciu, vicepreşedinte de vânzări în zona EMEA  în cadrul Avangate

"Încă din liceu mă visam în avioane, călătorind prin lume, la costum şi cu servietă (nu prea mă gândeam la laptop atunci). În afară de acest lucru, acum zece ani mi se părea ca e-commerce-ul şi plăţile online reprezintă «the next big thing»“, îşi aminteşte Laurenţiu Ghenciu coordonatele care aveau să îi ghideze cariera.

Din funcţia pe care o deţine acum, de vicepreşedinte de vânzări în zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) în cadrul furnizorului de soluţii software de comerţ digital Avangate, are drept responsabilităţi principale coordonarea echipei de vânzări din această regiune, cât şi administrarea relaţiilor cu principalii clienţi ai companiei. Şi-a început cariera ca manager de produs în cadrul firmei RioNET, în 2003, la scurt timp după absolvirea studiilor din cadrul Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii a Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Doi ani mai târziu s-a angajat pe postul de agent de vânzări în cadrul producătorului de antivirus Avira, iar în 2006 a început să lucreze în cadrul furnizorului de soluţii de comerţ digital pentru software Avangate, pe postul de account executive. După o perioadă de aproximativ doi ani (2007-2010) în care a lucrat în cadrul companiei de e-payment PayU România în funcţia de director de vânzări şi marketing, s-a reîntors în cadrul Avangate în funcţia de VP Vânzări  şi marketing la nivel global, având ca responsabilitate definirea strategiilor cheie pentru dezvoltarea afacerii Avangate şi punând bazele echipelor de vânzări din Europa, Rusia, China şi America de Nord, de unde a evoluat spre actuala sa poziţie în companie, pe care o deţine din 2011. 

Urmărește Business Magazin

/lideri/laurentiu-ghenciu-vicepresedinte-de-vanzari-in-zona-emea-in-cadrul-avangate-14845577
14845577
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.