La 38 de ani coordonează activitatea întregii structuri de vânzare a Generali Asigurări

Postat la 07 octombrie 2015 656 afişări

La 38 de ani coordonează activitatea întregii structuri de vânzare a Generali Asigurări

Daniela Pene coordonează, din 2014, activitatea întregii structuri de vânzare, formată din agenţi, brokeri, bănci şi leasing, a Generali Asigurări, cât şi a departamentului de marketing. Pene a absolvit în 1998 Academia de Studii Economice din Bucureşti, specializându-se în marketing, şi şi-a construit o carieră de 15 ani în domeniul asigurărilor, din care ultimii nouă ani în poziţii de conducere în cadrul Generali Asigurări.

Potrivit ei, printre principalele sale realizări se află crearea unor echipe din rândul cărora s-au ridicat alţi manageri. Una dintre cele mai decizii a fost asumarea responsabilităţii asupra vânzărilor companiei, în condiţiile în care strategia acesteia este axată pe vânzarea de asigurări nonauto. „Este o misiune dificilă, în condiţiile unei pieţe precum cea din România, dominată de asigurările auto.“

Urmărește Business Magazin

/lideri/la-38-de-ani-coordoneaza-activitatea-intregii-structuri-de-vanzare-a-generali-asigurari-14802661
14802661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.