LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Ilinca Păun, Colliers International România: "Cred că nu noi ne croim drumul, ci drumul ne croieşte pe noi"

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 mai 2016 412 afişări

Ilinca Păun, Colliers International România: "Cred că nu noi ne croim drumul, ci drumul ne croieşte pe noi"

„Cred că nu noi ne croim drumul, ci drumul ne croieşte pe noi. Bărbat sau femeie, nu are importanţă, ceea ce diferenţiază rezultatele între două persoane este motivaţia, abilităţile şi valorile personale“, spune Ilinca Păun.

Ea este de aproape şase ani managing director al Colliers International Rom.nia; au trecut 12 ani din momentul în care s-a alăturat companiei. Colliers are acum o echipă de 55 de oameni, iar cifra de afaceri a companiei s-a plasat în 2014 milioane de dolari, în creştere cu 20% faţă de 2013.

Între calităţile feminine care ajută în business ea enumeră energia, entuziasmul şi generozitatea. „Femeile au un ego mai puţin nărăvaş şi când sunt în situaţii de polarizare cu genul masculin, pot performa spectaculos. Sunt mai creative şi cu mai multă inteligenţă emoţională, aplecate spre oameni, idei şi planuri pe termen lung. Şi în privinţa defectelor femeilor, am o listă la fel de lungă...“

Ea este absolventă a Institutul de Arhitectură din Bucureşti (1999) şi spune că dacă nu şi-ar fi construit cariera în domeniul imobiliar, ar fi continuat să practice arhitectura cu siguranţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
crestere,
evenimente,
platforma
/lideri/ilinca-paun-colliers-international-romania-cred-ca-nu-noi-ne-croim-drumul-ci-drumul-ne-croieste-pe-noi-15276751
15276751
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.