Costina Constantin demisionează din fruntea diviziei de audit intern de la Sanofi

Autor: Razvan Muresan Postat la 06 iunie 2014 676 afişări

Costina Constantin demisionează din fruntea diviziei de audit intern de la Sanofi

Costina Constantin, 39 de ani, managerul care a condus timp de trei ani diviziile de Controlling din compania Sanofi, din România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria, va renunţa la poziţia actuală din luna iulie şi se va dedica vieţii personale în următoarea perioadă.

Costina Constantin şi-a început cariera de auditor în anul 1999, în cadrul Deloitte, continuând-o apoi în cadrul Finconta PKF, unde a pus bazele departamentului de audit financiar. La începutul anului 2005 devine membrul echipei de audit intern din Bruxelles a companiei American Standard BVBA, aferentă regiunii EMEA. În cei doi ani petrecuţi în Belgia a participat şi condus proiecte de audit intern în cadrul entităţilor celor trei divizii ale American Standard din ţări precum Marea Britanie, Franţa, SUA, Italia, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Cehia, Grecia, Tunisia, Turcia, Olanda şi Bulgaria. În aprilie 2007, a devenit reprezentant al departamentul Internal Control din cadrul Comitetului Executiv al JTI România. A deţinut poziţia de CFO în Bulgaria din 2008 până în 2010. După experienţa din Bulgaria a urmat Moldova, unde a condus departamentul financiar.

„Sper ca în mai puţin de cinci ani să gasesc echilibrul esenţial între zona profesională şi cea personală. Dacă nu aş fi ales drumul către o cariera în domeniul financiar, mi-ar fi placut enorm să merg catre o zona artistică, respectiv design interior”, spunea în luna mai Costina Constantin.


Costina Constantin face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.

Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 

Urmărește Business Magazin

/lideri/costina-constantin-demisioneaza-din-fruntea-diviziei-de-audit-intern-de-la-sanofi-12710708
12710708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.