Cele mai puternice femei din business: Alina Fugaciu, Mercure Bucharest City Center

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 03 mai 2016 1219 afişări

Cele mai puternice femei din business: Alina Fugaciu, Mercure Bucharest City Center

La 37 de ani, Alina Fugaciu este general manager al hotelului Mercure Bucharest City Center, deschis în noiembrie 2014. După nouă ani în care a activat în vânzări şi marketing în industria hotelieră, povesteşte ea, şi-a dorit o provocare nouă, şi anume să cunoască partea operaţională, implementarea propriu-zisă a serviciilor.

Ca un prim pas, a aplicat pentru un program al grupului, de management hotelier, în parteneriat cu ESSEC Business School. A fost selecţionată, alături de alţi 27 de colegi ai grupului Accor din Europa, Orientul Mijlociu şi America de Sud, a aplicat pentru poziţia de operations manager la Mgallery in Praga şi a fost acceptată. „La primul contact cu oraşul, cu hotelul şi cu echipa de acolo mi-am spus că

va fi foarte greu să mă adaptez.“

A reuşit, povesteşte ea, înţelegând mentalitatea cehilor, diferită de cea a românilor. Este absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi Literatură din cadrul Universităţii Bucureşti (2002) şi spune că n-a fost niciodată tentată să .ncerce aventura antreprenoriatului; pe termen lung se vede tot în hotelărie, domeniul în care se simte cel mai bine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicare,
bucuresti,
hotel
/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-business-alina-fugaciu-mercure-bucharest-city-center-15276681
15276681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.